Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Un cimitir din Gorj, focar de infecție: Mormintele arată aici ca nişte coteţe, iar morţii intră în putrefacţie şi răspândesc un miros greu de suportat (VIDEO)

Un cimitir din Gorj, focar de infecție: Mormintele arată aici ca nişte coteţe, iar morţii intră în putrefacţie şi răspândesc un miros greu de suportat (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: gorjnews.ro Eveniment

Cimitir transformat într-un adevărat focar de infecție la câțiva kilometri de Târgu Jiu. Mormintele arată aici ca nişte coteţe, iar morţii intră în putrefacţie şi răspândesc o duhoare greu de suportat vara. Localnicii care trăiesc peste drum de acest cimitir spun că cel mai rău e după înmormântări, când nu mai pot sta în case din cauza mirosului, informează gorjnews.ro.

Coteţele respective sunt mormintele în care romii din zonă îşi înmormântează rudele decedate. Problema cea mare o reprezintă faptul că acestea sunt supraterane.

Citește și: Reacția halucinantă a criminalei de la metrou când a fost prinsă: "A trebuit să îi imobilizăm mâinile ca să nu rănească vreun coleg"Imagini cu prima tentativă de omor comisă de ucigașa de la metrou. Fata s-a opus - VideoUn fost șef de la Dinamo s-a însurat! Mireasa este superbă, a purtat rochie neagră Filozoful Mihai Șora, primul care a pătruns în Sala Tronului, pentru a îi aduce un omagiu Regelui Mihai (FOTO)

"Există zeci de coteţe în care romii din zonă îşi înmormântează rudele trecute în nefiinţă. Trupurile neînsufleţite sunt dispuse suprateran şi izolate absolut superficial", a declarat jurnalistul Narcis Daju.

Un cimitir din Gorj, focar de infecție: Mormintele arată aici ca nişte coteţe, iar morţii intră în putrefacţie şi răspândesc un miros greu de suportat

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citește și: Un autocar cu 19 persoane la bord a fost implicat într-un accident în Pasul TihuțaCrima de la stația de metrou Dristor putea fi prevenită: Prima victimă a criminalei, care a reușit să scape, a anunțat autoritățile, dar poliția nu a avut timp să o asculte (VIDEO)IMAGINI cu prima tentativă de crimă de la metrou din Costin Georgian: Victima s-a salvat în ultimul moment (VIDEO)

Numai că atât reprezentanţii bisericii, cât şi autorităţile locale ridică din umeri şi spun că nu pot face nimic pentru a remedia această situaţie, devenită insuportabilă pentru localnici.

"Cavourile sunt ridicate de 20 de ani. Ce-şi fac ei, le renovează. Mai dau jos o tencuială, mai tencuiesc din nou, ca la romi. Aţi văzut că şi în municipal au făcut dezastru. În cimitirul municipal", a spus preotul paroh Cosmin Feraru. 

"Am încercat să stau de vorbă cu preotul paroh, cu protopopul, am contactat primarul comunei și Mitropolia Olteniei. Toate aceste autorități aruncă responsabilitatea de la una la alta", a adăugat Narcis Daju. 

Citește și: "Spațiu liber de corupție". Protest în fața sediului PSD din Kiseleff Șoferul unui microbuz școlar din Vaslui, prins băut la volan în timp ce ducea la școală 15 eleviMărturiile vecinilor despre CRIMINALA DE LA METROU

Cea mai mare vină o au autorităţile, spun oamenii, care sunt convinşi că totul este premeditat. De asemenea, aceştia povestesc şi că acolo şi-a luat loc de veci şi multimiliardarul Ion Bârcină, finul lui Toni Greblă, fost judecător la Curtea Constituțională.

"Au venit zeci de milioane de euro, bani europeni, pentru emanciparea romilor, mare parte din aceşti bani au fost deturnaţi, cu ştirea autorităţilor. Vorbim despre conducerea PSD Gorj, despre Victor Ponta, care reprezintă de 13 an fictiv judeţul Gorj în Parlament. Autorităţile pesediste sunt interesate să menţină această etnie în mizerie, pentru a o folosi ca masă de manevră electorală", a mai spus Daju.
 

Citeşte mai multe despre:   cimitr,   Gorj,   cotete,   morminte,   miros
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment