Un grup de militari români din Afganistan s-a mobilizat pentru a salva viața unei tinere care a fost diagnosticată cu leucemie

Un grup de militari români din Afganistan s-a mobilizat pentru a salva viața unei tinere care a fost diagnosticată cu leucemie
Foto: facebook.com/mapn.ro

Un grup de militari români din Afganistan s-a mobilizat pentru a salva o viață. Aceștia au decis să-i ofere o mână de ajutor unei femei care a fost diagnosticată cu leucemie.

Astfel, pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale a fost postat un mesaj umanitar, astfel încât viața Ramonei Ghineţ, diagnosticată cu leucemie în stare gravă (leucemie acută infoblastică tip B), să poată fi salvată.

”În vârstă de 28 de ani, Ramona, este căsătorită și are doi copii, de patru şi, respectiv, şase ani. Situația financiară a ei nu este una tocmai fericită. Aceasta are nevoie urgent de un transplant de celule stem, ce poate fi făcut la un spital din Israel, intervenție medicală ce costă 90.000 euro”, se arată în mesajul citat.

Donaţiile se pot face în conturile deschise la Banca Transilvania:
EURO: RO42BTRLEURCRT00J8570201
LEI: RO66BTRL05501201J85702XX

Cei care vor să îi ajute pe copiii Ramonei cu jucării, alimente şi îmbrăcăminte, pot face donațiile la Restaurantul Intim, din Onești.

Mai multe detalii puteți obține la numărul de telefon al soţului Ramonei, Ciprian Ghineţ 0757.244.922.

Urmăriți B1TV.ro și pe