Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Un polițist de frontieră din Iași care închiria mașini și întocmea fals în contracte este cercetat de DNA

Un polițist de frontieră din Iași care închiria mașini și întocmea fals în contracte este cercetat de DNA

Un articol de: |
Foto: ziuaconstanta.ro Eveniment

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au dispus cercetatea sub control judiciar a unui polițist de la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi care închiria autoturisme către diverse persoane racolate prin anunțuri online și cu care întocmea în fals contracte de comodat, cu titlu gratuit, potrivit unui comunicat al instituției.

Procurorii DNA - Serviciul Teritorial Iași au dispus începerea acțiunii penale și măsura controlului judiciar în cazul lui Radu-Ionuț Ciobanu, inspector de poliție la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, acuzat de operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia.

În perioada 19 august-22 septembrie polițistul a închiriat autoturisme către diverse persoane pe care le racola fie prin anunţuri online, fie telefonic sau pe Facebook, conform comunicatului.

Procurorii DNA mai spun că polițistul întocmea în fals contracte de comodat, cu titlu gratuit, pe care le semna împreună cu persoana care închiria autoturismul, folosind pentru aceasta datele sale reale.

În 30 septembrie, după o astfel de tranzacție, polițistul de frontieră a fost prins de procurorii DNA, asupra acestuia fiind găsite atât suma de bani obținută din închirierea mașinii, cât şi documentele întocmite cu această ocazie.

Citeşte mai multe despre:   politisti de frontiera,   Iasi,   inchiria masini,   fals in contracte,   cercetat de DNA
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment