Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Un preot explică ce consecinţe nefaste atrage blestemul de mamă

Un preot explică ce consecinţe nefaste atrage blestemul de mamă

Un articol de: |

Potrivit părintelui Antonie Plămădeală, cel mai puternic blestem ar fi cel de mamă şi ar trebui să ne ferim în permanenţă de acesta. Iată care sunt consecinţele nefaste ale unui astfel de blestem:

„N-am blestemat în viaţă mea! Doar am dezlegat pentru că Dumnezeu această putere mi-a dat să curat de păcat nu să leg cu păcat!”, spunea preotul Plămădeală într-o conversaţie cu părintele Ilie Cleopa.

Citește și: Statistici îngrijorătoare privind vaccinarea copiilor din România: Doar 4 din 10 micuți, programați la vaccin, au fost imunizați în luna octombrie. Cum s-a ajuns în această situație Un avion de vânătoare românesc a deschis focul asupra unui OZN Incredibil! Ce a fost găsit în poşeta Elenei Ceaușescu după execuţieUn afgan a ajutat 18 irakieni să intre ilegal în România: Bărbatul a fost reținut Ministrul Educației dă asigurări că manualele de clasa a V-a vor ajunge luni în şcoli: Ce se va întâmpla cu editurile care întârzie livrarea

Preotul Antonie Plămădeală spunea că înţelege că, la nervi, la supărare, spunem cuvinte de care ne poate părea rău după aceea. Pe de altă parte, trebuie să ne ferim de vorbele de ocară şi de blesteme, oricât de mult am fi tentaţi să ne exprimăm nemulţumirile în stilul caracteristic.

„Noi foarte uşor la orice nerv, aruncăm cu vorbe: Să-ţi sară…, că crape…., să-ţi iasă…., să ajungi… Bine.. noi când facem asemenea remarci, ne simţim foarte curaţi şi drepţi înainte lui Dumnezeu! Deci nu ne putem permite acest abuz!”, exclamă Plămădeală.

Citeşte mai multe despre:   părinte,   Plămădeală,   blestem
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade