Un profesor de religie, PREOT, S-A MASTURBAT la școală, în fața ELEVILOR! Reacția BOR și a Ministrului Educației (VIDEO)

Un profesor de religie, PREOT, S-A MASTURBAT la școală, în fața ELEVILOR! Reacția BOR și a Ministrului Educației (VIDEO)

UPDATE: Profesorul-preot, filmat în timp ce se masturba în fața elevilor de laLiceul Tehnologic ”Nicolae Teclu” din Copşa Mică, și-a dat demisia. Acesta lucra în învățământ de 15 ani.

Un profesor de religie, PREOT, S-A MASTURBAT la școală, în fața ELEVILOR! Reacția BOR și a Ministrului Educației

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Acuzații extrem de grave la un liceu din localitatea sibiană Copșa Mică. Un profesor de religie, care este și preot, e acuzat de părinții unei eleve că s-a masturbat la școală, chiar în timpul orelor. Acesta a fost filmat în momentul în care făcea gesturile obscene. S-a deschis o anchetă în acest caz, informează B1 TV.

Un scandal-monstru a izbucnit la Liceul Tehnologic ”Nicolae Teclu” din Copşa Mică, unde un profesor de religie s-a masturbat pe sub catedră, în faţa elevilor săi.

O elevă a filmat totul şi a trimis imaginile colegilor săi. Mai departe, o fată din aceeaşi clasă i-a arătat filmările mamei sale. Scandalizată, femeia a luat imediat legătura cu diriginta clasei, însă, în loc să se ia măsuri împotriva profesorului, diriginta ar fi încercat să o convingă pe mama elevei să nu spună nimic mai departe, bărbatul fiind totodată şi preot cu parohie.

Mama fetei este decisă să depună plângere la Poliție și spune că nu își va mai lăsa fata la școală până când nu va pleca profesorul-preot.

Între timp, Ministerul Educaţiei au deschis o anchetă la nivelul unității școlare, iar diriginta clasei a fost reclamată pentru că nu a informat nici conducerea școlii și nici Inspectoratul Școlar.

Ministrul Educației, Liviu Pop, a declarat pentru B1 TV că a cerut public demisia profesorului și că a solicitat Inspectoratului școlar din Sibiu să demareze o anchetă. De altfel, comisia se află deja la liceul respectiv.

Într-o intervenție pentru B1 TV, Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, a declarat că acesta este un caz șocant și fără precedent, ce va fi analizat de o comisie a Mitropoliei Ardealului. Bănescu a mai spus că acest preot suferă de cancer în stadiu terminal, dar asta nu este o scuză pentru aceste”obscenități”. Acesta a mai spus că, dacă va fi găsit vinovat, preotul nu va mai avea voie să slujească.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
16:26 - Șeful NATO admite, în premieră de la începutul războiului, că Kievul are dreptul de a lovi ținte militare rusești din afara Ucrainei
16:18 - O bătrână din Vaslui a fost găsită în comă și cu capul spart în casa unui bărbat. El este suspect că a violat-o și lovit-o
16:17 - Au crescut prețurile în piețe. Ștefan Florescu (PMP): Prețurile cresc din ce în ce mai mult și nu știu unde o să ajungem. Când ajung să mărească pensiile, se dublează prețul la alimente (VIDEO)
16:03 - Vești bune pentru iubitorii de mare! O nouă plajă a fost inaugurată pe litoralul românesc
15:52 - Premierul Israelului, Netanyahu, a prezentat un plan pentru Gaza după război. Deciziile sale nu țin cont de recomandările SUA
15:51 - Aproape 1,3 milioane de angajați la stat, în România. 14.000 de angajări s-au făcut doar în anul 2023. Felix Cozma (PSD) a spus când vor avea loc restructurări (VIDEO)
15:33 - Imagini extraordinare filmate cu drona arată cum înaintează o haită de lupi, săpând un tunel prin zăpezile din China
15:23 - Noua Zeelandă a deschis primul spital dedicat păsărilor kiwi, o specie endemică
15:22 - Klaus Iohannis va merge în Franța la o reuniune unde vor participa și aliați NATO. Ce temă va fi abordată la această întâlnire organizată de Emmanuel Macron
15:21 - Rezultate simulare Evaluare Națională 2024: Peste jumătate din elevi nu au luat nota 5 la Matematică / La Română, aproape 74% din elevii de clasa a VIII-a au luat note egale sau mai mari ca 5