Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Un tânăr internat la secția de psihiatrie a spitalului din Bistrița s-a urcat pe acoperișul clădirii

Un tânăr internat la secția de psihiatrie a spitalului din Bistrița s-a urcat pe acoperișul clădirii

Un articol de: |
Foto: spital.bistrita.ro Eveniment

O persoană internată în secţia boli mintale a spitalului din Bistriţa a scăpat de sub supravegherea personalului medical şi s-a suit pe acoperişul unităţii. Până la urmă, bărbatul a fost dat jos de acolo de către pompieri.

În tot timpul incidentului, şeful spitalului a fost de negăsit. El s-a aflat alături de manifestanţii la un miting în faţa prefecturii din Bistriţa, care cerea demiterea lui Traian Băsescu.

Tânărul care s-a suit pe acoperișul spitalului are 20 de ani. El a fost  fost coborât de acolo de pompieri cu ajutorul scării din dotarea Serviciului pentru Situații de Urgență. Nu a opus rezistență, deși la un moment dat a cam dat emoții.

Nu se cunosc motivele pentru care bărbatul s-a urcat pe acoperiș. În tot acest timp, directorul spitalului, medicul Dan Ilieș, se afla la mitingul din fața prefecturii în care se cerea demisia lui Traian Bãsescu.

Citeşte mai multe despre:   bistrita,   s-a urcat pe acoperis,   psihiatrie,   nebun,   spital
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment