Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Un veteran de război în vârstă de 100 ani, printre primele persoane care au votat în Vâlcea

Un veteran de război în vârstă de 100 ani, printre primele persoane care au votat în Vâlcea

Un articol de: |
Foto: presagalati.ro Eveniment

Aurel Antonie, din localitatea vâlceană Horezu, în vârstă de 100 de ani, veteran de război care a ajuns până la Odessa cu armata română, a fost printre primii vâlceni care și-au exercitat dreptul de vot duminică dimineața, relatează Agerpres.

"Întotdeauna am vrut să fiu prezent la acest moment atât de important pentru națiunea română. Mă bucur mult că am apucat acest moment electoral și cred că tinerii ar trebui să folosească aceste date importante pentru țară, pentru că azi așa se scrie istorie. Eu am votat pentru viitorul strănepoților mei și pentru această țară, am votat pentru că va fi bine", a declarat după vot Aurel Antonie.

Acesta a împlinit săptămâna trecută 100 de ani și fost sărbătorit atât de autorități cât și de conducerea garnizoanei Vâlcea, fiind printre soldații români care au ajuns la Odessa în Al Doilea Război Mondial.

În județul Vâlcea sunt amenajate 426 de secții de votare din care cele mai multe sunt pe raza municipiilor Râmnicu Vâlcea și Drăgășani. La Râmnicu Vâlcea, potrivit listelor permanente, numărul alegătorilor este de 100.125, iar la Drăgășani 17.848.

Citeşte mai multe despre:   veteran de razboi,   100 ani,   Valcea,   vot
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment