Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Urările președintelui Traian Băsescu pentru cei care își sărbătoresc onomastica de Sfânta Maria

Urările președintelui Traian Băsescu pentru cei care își sărbătoresc onomastica de Sfânta Maria

Un articol de: |
Foto: presidency.ro Eveniment

Preşedintele Traian Băsescu a transmis joi un mesaj cu prilejul sărbătorii „Adormirea Maicii Domnului” și Zilei Marinei Române.

„Doresc să adresez tuturor românilor, în această zi în care prăznuim «Adormirea Maicii Domnului» și în care, deopotrivă, serbăm Ziua Marinei Române, gândurile mele cele mai calde și sincere urări de sănătate și bucurie alături de cei dragi”, se arată în mesajul publicat de Președinție.

Totodată, şeful statului a declarat că Ziua Marinei Române este o zi cu semnificații aparte pentru toți marinarii care servesc țara pe navele aflate sub pavilion românesc și pentru cei care muncesc în porturile noastre.

"Le mulțumesc tuturor pentru dăruirea și profesionalismul de care dau dovadă zi de zi. De asemenea, doresc să adresez mulțumirile mele tuturor militarilor care își desfășoară activitatea în slujba Forțelor Navale Române pentru devotamentul și pentru curajul de care dau dovadă în misiunile care le sunt încredințate", a afirmat preşedintele Traian Băsescu.

„Fie ca această zi de sărbătoare să ne aducă seninătate și speranță!”, se mai arată în mesajul preşedintelui Băsescu.

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   Sfanta Maria,   urari,   ziua marinei
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment