Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment "Urmaşii Regelui Mihai reactualizează şi îndeplinesc visul lui Stalin!". Atac dur la cuplul Margareta-Radu Duda din partea unei cunoscute monarhiste

"Urmaşii Regelui Mihai reactualizează şi îndeplinesc visul lui Stalin!". Atac dur la cuplul Margareta-Radu Duda din partea unei cunoscute monarhiste

Un articol de: |

Scandalul din jurul Casei Regale pornit odată cu informațiile despre starea șubredă de sănătate a Regelui Mihai aduce acuzații grave la adresa urmașii săi. 

Cunoscuta jurnalistă şi monarhistă Marilena Rotaru a lansat un atac dur la adresa urmașilor Regelui Mihai acuzându-i că sta cu mâna întinsă în fața Parlamentului, aluzie la inițiativa de lege a lui Dragnea și Tăriceanu pentru Casa Regală.

Citește și: Beţi în timpul serviciului, în mijlocul criminalilor bolnavi psihic. Acum vor să-și recupereze locurile de muncăBianca este însărcinată! Vestea zilei în showbiz și primele declarațiiRegele Mihai va fi înmormântat pe întuneric! Explicația Bisericii OrtodoxeToată România s-a întrebat DE CE Regele Mihai va fi înmormântat PE ÎNTUNERIC. Acum avem RĂSPUNSUL! Nimeni nu se gândea la asta

Așa-zisa lege numită de jurnalistă drept o instituționalizare a Casei Regale este văzută de Rotaru drept o îndeplinire a visului lui Stalin privind distrugerea familiilor regale. "Urmaşii Regelui Mihai reactualizează şi îndeplinesc visul lui Stalin!", este concluzia dură a jurnalistei.

Redăm mai jos integral postarea dură a Marinelei Rotaru:

O cortină grea se lasă peste acest Rege Lear al românilor. O cortină ca o ghilotină. Regele moare, nu numai copleșit de boală și de ani, ci mai ales, de durere. Durerea cu care a văzut cum valorile pe care și-a întemeiat viața și Regatul, au fost, sunt, încălcate, de cea căreia i-a predat, în mod simbolic, sceptrul, și în mod real, averea. Pentru această instanță morală, această culme a modestiei și a sacrificiului, care n-a avut pentru el însuși nevoie decât de foarte puține lucruri - palton, sacou, ceas de acum mai bine de 7o de ani – se putea găsi suma necesară pentru a angaja o comisie de eminențe medicale care să ofere garanția celei mai competente îngrijiri și, periodic, opiniei publice, comunicate de specialitate privind starea de sănătate a Regelui. 

Citește și: Arad: Trafic complet BLOCAT PE DN 79, în urma coliziunii dintre un camion și un microbuz, soldată cu un mort (FOTO)Vreme neoboșnuit de CALDĂ pentru această perioadă. Vezi PROGNOZA METEO până la finele luniiJurnalistă din Franța, la protestul de la București: Atitudinea jandarmilor...Totuși, aici nu e RĂZBOI! (VIDEO)

Părăsirea Regelui în aceste momente de grea suferință, pentru a aștepta cu mâna întinsă la ușa Parlamentului votul mult doritelor încasări, într-o țară sleită de corupția politicienilor, este o uriașă sfidare a valorilor și a identității acestui neam.

Senatul României a votat Legea Instituționalizării Casei Regale. Instituționalizare a ceva ce nu există. A unei butaforii care reactualizează cu ajutorul urmașilor Regelui Mihai, visul lui Stalin. Bună observația celui care a zis că ”marii Regi nu au urmași pe măsură”. Cum spuneam și anul trecut, de 10 mai, participanții la Garden Party-ul de la Palatul Elisabeta și probabil și Palatul din Teleorman, vor scanda: ”Stalin și poporul rus pe Rege ni l-au adus!”

Chiar nu ma am nimic de zis de PSD. Autorul moral al acestui act care jignește profund istoria noastră, pe M.S.Regele Mihai și memoria martirilor acestui neam, este PNL-ul, partidul care întinează de neiertat memoria lui Brătianu. PNL-ul a întregit formula PCR-ului care conduce și astăzi România și votează în 2017 abdicarea Regelui Mihai!”, scrie Marilena Rotaru pe Facebook.

Citește și: Restricții rutiere în Capitală pentru FUNERALIILE Regelui MihaiMărturie CUTREMURĂTOARE de la căpătâiul Regelui: "Până și AFIȘUL de pe ușa bisericii spune atât de multe..." (FOTO)Șoriciul cere sacrificii! PORCUL de Crăciun i-a MÂNCAT DEGETELE lui Mihăiță din Viișoara (FOTO)

 

Citeşte mai multe despre:   Stalin,   Duda,   Margareta,   Regele Mihai,   Marinela Rotaru
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment