Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Vasile Blaga, despre criza refugiaților: Nu sunt de acord cu Traian Băsescu. E nevoie de solidaritate, dar să ne cerem și noi drepturile. Meritam să fim stat Schengen și nu suntem (VIDEO)

Vasile Blaga, despre criza refugiaților: Nu sunt de acord cu Traian Băsescu. E nevoie de solidaritate, dar să ne cerem și noi drepturile. Meritam să fim stat Schengen și nu suntem (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Eveniment

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat vineri că nu este de aceeași părere cu fostul președinte Traian Băsescu, care susține că România ar face o mare greșeală dacă ar accepta refugiații pe teritoriul său.

”Nu sunt de acord cu poziția fostului președinte Traian Băsescu. Există un fundament al UE și el se referă la solidaritate. Apoi este vorba despre întreaga Uniune Europeană, aflată în această situație din cauza refugiaților. Noi trebuie să ne asumăm partea noastră de contribuție și trebuie să cerem partea noastră de fonduri”, a declarat liderul liberal.

”Pe de o parte, da, solidaritate, dar să ne cerem și noi drepturile. Noi meritam să fim de mult timp stat Schengen și nu suntem. Dacă Germania are poziția pe care o are, cred că România trebuie să aibă o poziție responsabilă. Să nu procedăm ca Ungaria”, a mai spus Vasile Blaga

Vasile Blaga, despre criza refugiaților


Citeşte mai multe despre:   Vasile Blaga,   Traian Băsescu,   criza refugiati,   stat Schengen
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment