Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Vaslui: Bătrâna condamnată la 5 ani de ÎNCHISOARE, după ce și-a ucis VIOLATORUL, a MURIT la spital (FOTO)

Vaslui: Bătrâna condamnată la 5 ani de ÎNCHISOARE, după ce și-a ucis VIOLATORUL, a MURIT la spital (FOTO)

Un articol de: |
Foto: click.ro Eveniment

Bătrâna din Vaslui, condamnată de anchetatori la cinci ani de închisoare, după ce l-a ucis în bătaie pe bărbatul care a încercat să profite de ea, a murit la spital. Profira Angheluță (80 de ani), nu mai surpota gândul că își va petrece cinci din viață ani după gratii, iar starea ei s-a înrăutățit vizibil după ce oamenii legii i-au dat această veste, potrivit click.ro

Ea a murit la Spitalul Județean de Urgență din Vaslui.

Citește și: GRAVE INCIDENTE la protest. Polițiști în civil PERCHEZIȚIONEAZĂ manifestanții. Mulți protestatari au rămas BLOCAȚI în Pasajul Universității (VIDEO)Cine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmSUTE de ieșeni PROTESTEAZĂ împotriva actualei GUVERNĂRI (VIDEO)

„Într-adevăr, femeia a murit la Spitalul Judeţean Vaslui, unde a fost transportată cu o ambulanţă, după ce i s-a făcut rău acasă. Pe lângă vârstă, şi condamnarea sa la închisoare cu executare i-a înrăutăţit starea de sănătate”, a declarat primarul comunei Tăcuta, Florin Ionel.

Femeia a primit o condamnare din partea Magistraților Tribunaluli Vaslui, miercuri 20 aprilie, la 5 ani de închisoare și interzicerea drepturilor civile timp de doi ani, după executarea pedepsei. Judecătorii au declarat că fapta comică a fost făcută sub presiunea emoțiilor.

Citește și: Berlin: "Împreună rezistăm, împreună construim" (VIDEO)ACCIDENT teribil! Un copil de 13 ani a MURIT după ce tatăl său a plonjat cu mașina în râul ArgeșDiaspora SPUNE NU!: Românii din Italia PROTESTEAZĂ împotriva corupției (VIDEO)

„Inculpata a arătat că, după plecarea fiului său, victima a început să o pipăie şi să o tragă de fustă. Ea i-a spus să o lase în pace, însă victima a continuat. A început apoi să tragă şi mai tare de haine lovind-o pe inculpată cu pumnii în piept şi prinzând-o strâns de mâna stângă. În momentul în care a lovit-o cu pumnii în piept, inculpata a căzut la pământ, după care s-a ridicat şi a ieşit în curte pentru a striga după ajutor. După ea a ieşit şi victima. Acesta fiind într-o stare avansată de ebrietate, s-a împiedicat de pietrele din curte şi a căzut la pământ. Atunci inculpata a profitat de situaţie, a mers la victimă, a început să o lovească cu picioarele peste cap şi peste corp. A precizat că voia să nu se mai ridice de la pământ şi că nu a vrut să îl omoare”, au declarat procurorii.
 

 

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment