Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Verișoara lui Dan Voiculescu: El face dansul oului cu toate dosarele de ani de zile

Verișoara lui Dan Voiculescu: El face dansul oului cu toate dosarele de ani de zile

Un articol de: |

Dan Voiculescu îşi târăşte din nou verişoara în instanţă. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au amânat pentru 4 octombrie procesul pe care mogulul l-a intentat pe motiv că Paraschiva Silaghi i-ar fi prejudiciat imaginea. Aşa că i-a cerut daune de 136.000 de euro.

Femeia nu înţelege însă nici până în ziua de astăzi de ce conservatorul a dat-o în judecată.

„Face dansul oului cu toate dosarele de ani de zile, de la un tribunal la altul. Avocatul reclamantului a încercat să arate că el nu a avut timp să citească dosarul. Eu am venit din Germania şi mi l-am copiat integral. Eu nu-l jignesc pe Voiculescu, nu există niciun fel de lege în codul de procedură civilă care să-i permită să-mi facă această mizerie. Nu este decât o răzbunare pentru faptul că nu accept că el este condamnat de nenumărate ori irevocabil şi dovedit ca turnător. Eu am cerut printr-o scrisoare desecretizarea cetățeanului Dan Voiculescu”, a declarat Paraschiva Silaghi.

Nu este singurul război purtat de Dan Voiculescu cu verişoara sa din Germania. Pe rolul Curţii de Apel Bucureşti se mai află un alt proces în care Paraschiva Silaghi vrea să obţină de la fostul senator 21 de milioane de euro.

Mărul discordiei este reprezentat de declaraţiile publici referitoare la Dan Voiculescu, în calitate de colaborator al Securităţii.

Verişoara lui Dan Voiculescu: Face dansul oului cu dosarele
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Dan Voiculescu,   Paraschiva Silaghi,   proces,   colaborator al securitatii
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment