VESTE pentru TOŢI cei care STAU LA BLOC! Dacă depășiți această limită veți fi aspru sancționați

VESTE pentru TOŢI cei care STAU LA BLOC! Dacă depășiți această limită veți fi aspru sancționați

Veste proastă pentru românii care stau la bloc. Ministrul de Interne schimbă legea.
Cât de curând, muzica dată tare, seara târziu, v-ar putea aduce până la cinci ani de închisoare. Măsura ar putea fi adoptată anul acesta printr-un proiect de modificare a Legii ordinii şi liniştii publice, susținut de ministrul Internelor, Carmen Dan.
Poliţiştii pot să va facă dosar penal pentru care riscaţi şi cinci ani de închisoare, dacă după ce v-au avertizat o dată sunt chemaţi iar la aceeaşi adresă, potrivit stirileprotv.ro.
„Fapta persoanei care, fiind avertizată să înceteze activitățile contravenționale (…) continuă să săvârșească aceste activități (…) constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani”, se arată în textul proiectului de lege.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:38 - 800 de păsări au fost găsite moarte pe câmpiile din Sebia, aproape de granița cu România. Experții cred că au fost otrăvite și bufnițele cu urechi lungi sunt în pericol
22:35 - Corina Crețu: Demisionez din PRO România. Nu pot gira colaborarea cu AUR
22:30 - Singurul lucru făcut de Patrick Mouratoglou după ce TAS a anunțat reducerea pedepsei în cazul de dopaj al Simonei Halep: „Are cineva o mașină a timpului?”
22:13 - Rusia spune că a interceptat 3 avioane franceze deasupra Mării Negre
22:04 - Iulian Paraschiv: Diplomația românească și Guvernul trebuie să convingă Austria că România merită în Schengen cu drepturi depline. E un proces greoi (VIDEO)
21:58 - Gheorghe Falcă, despre Congresul PPE: Aici se lansează candidatura pentru Președinția Comisiei Euopene. Avem peste 650 de jurnaliști acreditați. Despre București și despre România se va vorbi foarte mult (VIDEO)
21:56 - Indignare după ce crucea de pe cupola bisericii Invalides a fost înlocuită cu o săgeată pe afișul oficial al Jocurilor Olimpice de la Paris
21:55 - Nadia Comăneci, reacție absolut minunată după victoria Simonei Halep la TAS. Ce a spus fosta marea campioană
21:35 - Drulă (USR): Avem un deficit uriaș și cea mai mare inflație din UE pentru că trebuie finanțat un aparat fidel PSD și PNL. Un om care muncește ține încă doi în spate. Soluția e oprirea jafului (VIDEO)
21:25 - Șefii localurilor de pe litoralul românesc nu mai vor să angajeze persoane străine. Motivul invocat de aceștia: „Pare că nu sunt scumpi, dar…”