Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Veste TRAGICĂ în lumea justiției! Doi avocați CELEBRI din România au murit

Veste TRAGICĂ în lumea justiției! Doi avocați CELEBRI din România au murit

Un articol de: |
Foto: Crestin Ortodox Eveniment

Vasile Ioan Eftene, unul dintre cei mai îndrăgiți avocați din Bârlad a murit. Bărbatul de 56 de ani, s-a stins din viață ieri la spitalul din Bârlad, în urma unui infarct miocardic masiv. Eftene a fost jurist la fosta întreprindere Abrazive Bârlad, apoi la DSVSA Vaslui, iar din 2003 până în prezent a fost avocat în Baroul Vaslui, pe lângă Judecătoria Bârlad, potrivit vremeanoua.ro.

„Era unul dintre cei mai sufletiști colegi, mereu plin de viață, un bun profesionist, săritor, respectuos! Ne-a lăsat extrem de triști, plângem toți de trei zile după el, nu ne vine să credem! Dumnezeu să-l ierte!”, a declarat una dintre colegele lui Vasile Eftene, avocata Adriana David.

Citește și: Dorina Chiriac: Nu am depus declarația 600. Am făcut un film în 2017, dar, cel mai probabil, nu o să fac în 2018, și atunci voi plăti ceva extra (VIDEO)Anunț șoc, Halep se retrage de la turneu! Accidentarea îi dă bătăi de capOpt sute de MII de case de marcat vor trebui ÎNLOCUITE la Danubius Exim. Ce TRANSMITE directorul general ad­junct

Cea care i-a găsit trupul neînsuflețit a fost chiar mama sa. Bărbatul era căzut în birou, unde se retrăsese după masa de prânz, să lucreze la câteva dosare ce le avea în lucru. A fost internat la ATI Reanimare, unde medicii au făcut tot posibilul pentru a-l salva. S-a încercat o transferare la o clinică de specialitate din Iași, însă niciun medic nu și-a dat acordul pentru că starea avocatului era una foarte delicat.

Un alt avocat s-a stins din viață în Constanţa. Cunoscutul avocat Matei Ioan, născut în 1936 a murit, conform cugetliber.ro.

„Avocaţii din Barou Constanţa regretă trecerea în nefiinţă a celui ce a fost avocat MATEI IOAN. Dispariţia fulgerătoare ne întristează. Dumnezeu să te odihneascã în pace, suflet blând! Sincere condoleanţe doamnei avocat Cristina Matei şi întregii familii.”, a fost mesajul transmis de colegii din Barou.

Citește și: Judecătorii CCR au decis: Plafonul de 250.000 de euro din Legea privind darea în plată este constituționalRECURSUL COMPENSATORIU AL LUI TOADER: Trei dintre cei şapte violatori din Vaslui vor fi eliberați condiționat O nouă SPECIE de pasăre, pe teritoriul României. ȘOCANT despre ce este vorba

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment