Vestimentația Primei Doamne, Carmen Iohannis, a atras din nou toate privirile la primirea oficială a președintelui turc, Recep Erdogan

Vestimentația Primei Doamne, Carmen Iohannis, a atras din nou toate privirile la primirea oficială a președintelui turc, Recep Erdogan
Foto: stiripesurse.ro

Vestimentația Primei Doamne, Carmen Iohannis, a atras din nou toate privirile, de data aceasta ce ceremonia de primire a președintelui turc, Recep Erdogan. Printre o mulțime de ținute sobre, majoritatea negre, Carmen Iohanis a strălucit cu un deux-pieces, culoarea untului cu reflexe metalice, scrie Știripesurse.

Prima doamnă a avut o ținută compusă dintr-un sacou cambrat și o fustă destul de strâmtă până deasupra genunchilor, închisă cu câțiva nasturi pe piciorul stâng.

Ținuta a fost accesorizată cu un pic auriu și cu pantofi cu toc, tot cu reflexe aurii. Carmen Iohannis nu a uitat nici să aducă o pată de culoare ținutei cu o eșarfă în nuanțe de roz.

Cu toate acestea, președintele Klaus Iohannis crede că instituția Primei Doamne nu își găsește loc în România.

”Cred că instituţia Primei Doamne încă nu-şi găseşte loc în România. Ar trebui să existe poate o dezbatere publică pe această temă, ar trebui să existe probabil câteva studii care ne spun dacă românii îşi doresc aşa ceva sau dacă nu-şi doresc. Dar Prima Doamnă a mea, soţia mea, îmi face onoarea să mă însoţească peste tot unde este posibil şi cred că este un prim pas spre a induce în spaţiul public o discuţie despre Prima Doamnă. Dar de acolo până la instituţia Primei Doamne cred că mai este cale lungă.”, a fost anunțul lui Iohannis.

Urmăriți B1TV.ro și pe