Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Viceprimar din Ploiești, condamnat la închisoare cu suspendare pentru fapte de corupție

Viceprimar din Ploiești, condamnat la închisoare cu suspendare pentru fapte de corupție

Un articol de: |

Viceprimarul din Ploieşti Raul Petrescu, trimis în judecată de DNA, a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare pentru complicitate la cumpărare de influenţă într-un dosar în care a fost acuzat că a încercat să sprijine o persoană să susţină mai repede examenul pentru permisul auto.

Judecătorii Tribunalului Prahova au stabilit un termen de încercare de doi ani şi şase luni, incluzând perioada pedepsei, informează Mediafax.

În acelaşi dosar, magistraţii au condamnat alte trei persoane.

Astfel, Bogdan Lucian, trimis în judecată pentru cumpărare de influenţă, a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare cu un termen de încercare de doi ani şi jumătate, aceeaşi pedeapsă primind-o şi Nicolae Neacşu, inculpat pentru complicitate la cumpărare de influenţă şi Adrian Alexandru Oprea, trimis în judecată pentru trafic de influenţă.

Decizia de condamnare a celor patru nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel în termen de zece zile de la comunicare.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment