Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Victor Ponta a plagiat: Ministerul Educației îi retrage titlul de doctor

Victor Ponta a plagiat: Ministerul Educației îi retrage titlul de doctor

Un articol de: |

Este oficial! Fostul premier Victor Ponta și-a plagiat lucrarea de doctorat, transmite B1 TV.

În acest context, Ministerul Educaţiei îi va retrage titlul de doctor lui Victor Ponta.

Citește și: SUTE de ieșeni PROTESTEAZĂ împotriva actualei GUVERNĂRI (VIDEO)Cine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmBerlin: "Împreună rezistăm, împreună construim" (VIDEO)

Totuși, scrie hotnews, Victor Ponta are la dispoziţie 10 zile pentru a contesta decizia CNATDCU. Dacă acest lucru se întâmplă, se formează o nouă comisie de analiză a deciziei, din trei membri ai CNATDCU. În cazul în care decizia rămâne în vigoare, propunerea de retragere a tezei de doctorat e înaintată ministrului Educaţiei şi învăţământului, pentru a da ordinul de retragere a tezei.

Victor Ponta a negat tot timpul acuzațiile de plagiat, dar la sfârșitul anului 2014 a încercat să renunțe la titlul de doctor în drept acordat în anul 2003 de către Universitatea București.

Îndrumătorul științific al lui Victor Ponta pentru această teză de doctorat a fost Adrian Năstase, prim-ministru al României la acea dată.

Citește și: ACCIDENT teribil în râul Argeș! Copil, ÎNECAT după ce a căzut cu mașina condusă de tatăl său Diaspora SPUNE NU!: Românii din Italia PROTESTEAZĂ împotriva corupției (VIDEO)Peste 15.000 de oameni PROTESTEAZĂ în Piața Universității. INCIDENTE cu forțele de ordine! (VIDEO, FOTO)

Citeşte mai multe despre:   doctorat,   plagiat
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment