Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Victor Ponta: Dacă Traian Băsescu se comportă pe navă ca în ultima perioadă ca președinte, nu îi dau brevetul (VIDEO)

Victor Ponta: Dacă Traian Băsescu se comportă pe navă ca în ultima perioadă ca președinte, nu îi dau brevetul (VIDEO)

Un articol de: |

Preşedintele Traian Băsescu a sustinut vineri testul în urma căruia i-a fost revalidat  brevetul de comandant de navă. Peste 3 ore a durat examenul pe care şeful statului l-a susţinut.  Îmbrăcat în uniforma specifică, Traian Băsescu a spus cum a decurs testarea și a povestit despre șapca pe care o are de pe vremea când era la comanda vasului Biruința.

De la Suceava, premierul Victor Ponta a comentat că-l va testa personal pe Traian Băsescu şi, la cum au stat lucrurile până acum, nu va primi brevetul.

''Având în vedere manifestările din ultima perioadă ale președintelui Băsescu, manifestări care dau niște semne de inconsecvență, incoerentă, de lipsa de echilibru, dacă mai sunt eu ministru o să-l chem personal să-l testez'', a spus Ponta, adaugând că, dacă se comportă și pe navă cum s-a comportat în ultima perioadă ca președinte nu-i va da brevetul, ''că iar îi dă foc la navă, ca la Rouen''.

Victor Ponta: O să îl chem pe Băsescu să îl testez personal pentru a-i da brevetul
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Traian Basescu,   brevet,   presedinte,   nava
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment