Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Victor Ponta, vizită oficială în Iordania: "Vor fi abordate în mod special domeniile de interes comun precum - agricultura, energia, IT&C, turismul, sănătatea"

Victor Ponta, vizită oficială în Iordania: "Vor fi abordate în mod special domeniile de interes comun precum - agricultura, energia, IT&C, turismul, sănătatea"

Un articol de: |

Premierul Victor Ponta începe sâmbătă într-o vizită oficială în Iordania. Obiectivul vizitei este de a reconfirma nivelul foarte bun atins de relaţiile politico-diplomatice şi pe linie de securitate între cele două ţări, şi de a identifica  cele mai bune căi pentru aducerea cooperării economice și sectoriale la nivelul acestora.

comunicat publicat pe site-ul Guvernului României.

În cadrul vizitei, primul-ministru al României va fi primit de MS Regele Abdullah al II-lea,  va avea o întâlnire cu omologul său iordanian, întrevederi cu reprezentanţii Camerei de Comerţ a Iordaniei, precum şi cu un grup de oameni de afaceri irakieni  ale căror companii operează în Iordania si Irak.

 Primul-ministru va fi însoţit de miniştrii afacerilor externe, economiei, comerţului şi turismului, agriculturii şi dezvoltării rurale, sănătăţii,  şi de secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne,  responsabil de gestionarea situaţiilor de urgenţă.

"Cu prilejul vizitei, primul-ministru român va proceda şi  la un schimb de opinii  cu oficialii iordanieni pe tema evoluţiilor în plan internaţional şi regional. Având în vedere impactul asupra Iordaniei a crizei refugiaților sirieni, România va acorda un ajutor umanitar de urgență acestei ţări în cuantum de 1 milion de lei", se mai arată în comunicat.
 

Citeşte mai multe despre:   Iordania,   vizita oficiala,   Victor Ponta
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment