Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Vizită regală: Prințul Charles a mers la Biserica greco-catolică din Teiuș, unde sunt îngropaţi stră-străbunicii Reginei Elisabeta a II-a (VIDEO)

Vizită regală: Prințul Charles a mers la Biserica greco-catolică din Teiuș, unde sunt îngropaţi stră-străbunicii Reginei Elisabeta a II-a (VIDEO)

Un articol de: |

Prințul Charles a ajuns la Teiuș, în județul Alba. Alteța Sa Regală a făcut o vizită privată la Biserica greco-catolică cu hramul Intrarea în biserică a Maicii Domnului din localitate, în care sunt îngropaţi stră-străbunicii mamei sale, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, informează B1 TV. 

Prințul Charles a fost întâmpinat în Teiuş de primarul Mirel Hălălai, de preotul paroh, dar și de mai mulți oameni care voiau să îl vadă. Alteța Sa a ajuns cu un elicopter, care a aterizat pe stadionul oraşului, gazonul fiind tuns special pentru acest eveniment.

Citește și: Incendiu la o pensiune din Sibiu. Aproape 70 de persoane au fost evacuateKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutSalariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primesteIohannis, impresionat de mulţimea care s-a alăturat cortegiului funerar: O autentică expresie a iubirii faţă de Rege (FOTO)

Prinţul a vizitat biserica greco-catolică din Teiuş, unde sunt îngropaţi stră-străbunicii Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Biserica Română Unită din Teiuș, cu hramul Intrarea în Biserică a Maicii Domnului, a fost ctitorită în a doua jumătate a sec. al XVI-lea de către ramura din Teiuș a familiei nobiliare Rațiu.

Vizită regală: Prințul Charles a mers la Biserica greco-catolică din Teiuș, unde sunt îngropaţi stră-străbunicii Reginei Elisabeta a II-a

Citește și: Doliu în lumea teatrului. Un mare actor român a murit la 74 de ani! DUMNEZEU să îl ierte! O femeie din Gorj a scăpat de viol pentru că agresorul a avut probleme cu erecțiaBătrân din Vaslui, bătut, tâlhărit și violat de către doi minori

Citeşte mai multe despre:   Printul Charles,   Teius,   stră-străbunici,   biserica
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment