Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Zgonea: Luni se va reuni plenul Camerei Deputaților pe cazul Valerian Vreme

Zgonea: Luni se va reuni plenul Camerei Deputaților pe cazul Valerian Vreme

Un articol de: |
Foto: B1 TV Eveniment

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a anunțat, miercuri, că plenul Camerei Deputaților se va reuni, luni, la ora 15:00, pentru a vota ridicarea imunității deputatului Valerian Vreme, acuzat în dosarul Microsoft.

”Aș vrea să vă arăt încă o dată că nu ne facem scut în fața niciunui deputat care are probleme cu legea, am demonstrat și în decembrie anul trecut și pe parcursul ultimilor doi ani de zile că legislația și regulamentul se aplică fără discuție. Acest termen destul de scurt din istoria Parlamentului, de zece zile pentru primirea unui raport și bănuiesc că până în 12 zile pentru dezbaterea în Plen, arată foarte clar care este angajamentul nostru după ce am votat Strategia Națională Anticorupție”, a declarat Zgonea, spunând că el va voa pentru ridicarea imunității.

Începerea urmăririi penale a lui Valerian Vreme a fost avizată, marți, de Comisia juridică a Camerei Deputaților, raportul Comisiei fiind consultativ.

Fostul ministru al Comunicaţiilor Valerian Vreme fost acuzat de Direcţia Naţională Anticorupţie de abuz în serviciu în dosarul licenţelor IT, DNA cerând Camerei Deputaţilor ridicarea imunităţii parlamentare a acestuia în vederea începerii urmăririi penale.

Citeşte mai multe despre:   Valerian Vreme,   plenul camerei deputatilor,   Valeriu Zgonea
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment