Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Ziua Democrației, sărbătorită în Senat: "Am aprobat un moment special pentru 15 septembrie. Va fi prezentată o declarație privind democrația"

Ziua Democrației, sărbătorită în Senat: "Am aprobat un moment special pentru 15 septembrie. Va fi prezentată o declarație privind democrația"

Un articol de: |
Foto: avocatura.com Eveniment

Ziua Democrației, sărbătorită în data de 15 septembrie, va fi marcată cum se cuvine în Parlament. Senatul va dedica zi unei ședințe speciale, a precizat vicepreședintele Ioan Chelaru.

"Am aprobat, de asemenea, şi un moment special pentru 15 septembrie, când este ziua democraţiei pentru ca în plenul Senatului să poată fi prezentată o declaraţie a Senatului pe această problemă", a declarat Ioan Chelaru, transmite Mediafax.

Adunarea Generală a Naţiunilor Unite a stabilit ca, începând cu anul 2008, data de 15 septembrie să fie sărbătorită ca Zi Internaţională a Democraţiei.

Data de 15 septembrie coincide, în mod simbolic, cu adoptarea de către Uniunea Interparlamentară, în septembrie 1997, a Declaraţiei Universale privind Democraţia.

 

Citeşte mai multe despre:   ziua democratiei,   Senat,   Ioan Chelaru
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment