Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri High-Tech 125.000 de conturi care aveau conținuturi cu caracter terorist, suspendate de Twitter

125.000 de conturi care aveau conținuturi cu caracter terorist, suspendate de Twitter

Un articol de: |
foto: doz.com High-Tech

Rețeaua de socialiare Twitter a anunțat suspendarea a peste 125.000 de conturi de la mijlocul anului 2015, în cadrul luptei împotriva "conținuturilor cu caracter terorist" pe platforma sa și în contextul unor presiuni guvernamentale de a combate propaganda jihadistă făcută online, informează usatoday.com.

"Doar de la mijlocul anului 2015, am suspendat peste 125.000 de conturi pentru amenințare sau promovarea de acte teroriste, legate în primul rând de SI. Condamnăm folosirea Twitter pentru promovarea terorismului și regulile Twitter indică clar că acest tip de comportament, sau orice amenințare violentă, nu este permis pe serviciul nostru", menționează reprezentanții Twitter într-un mesaj publicat pe blogul său.

Cu toate acestea, platforma online admite că nu există un "algoritm magic pentru a identifica conținuturile cu caracter terorist pe internet, astfel încât platformele online la nivel mondial sunt nevoite să ia decizii dificile, bazate pe informații și orientări limitate".

Citeşte mai multe despre:   Twitter,   conturi suspendate,   cont cu caracter terorist,   isis,   2015
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 High-Tech