Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Afganistan: 11 persoane au murit în urma prăbușirii unui avion militar american, pe aerodromul de la Jalalabad

Afganistan: 11 persoane au murit în urma prăbușirii unui avion militar american, pe aerodromul de la Jalalabad

Un articol de: |
Foto: nbcnews.com Externe

Un avion american militar de transport s-a prăbuşit pe aerodromul de la Jalalabad, din estul Afganistanului, în noaptea de joi spre vineri, 11 persoane, printre care și șase militari americani, pierzându-și viața în urma accidentului, informează AFP.

Celelalte cinci persoane care au mirit în urma prăbușirii avionului de tip C-130 sunt contractori civili ai forţei internaţionale conduse de către americani, informează Reuters.

Armata americană a declanșat o investigație pentru a afla care sunt cauzele accidentului aviatic. Totuși, prăbușirea avionului nu ar fi fost provocată de tiruri inamice, a declarat un oficial american, sub protecția anonimatului.

Accidentul a avut loc la doar câteva ore după ce trupele afgane au cucerit centrul oraşului Kunduz, după confruntări cu militanţi talibani și la trei zile după ce au pierdut capitala provincială.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe