Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Afirmație CONTROVERSATĂ a uneia dintre cele mai BOGATE femei din lume: Oamenii SĂRACI sunt săraci pentru că sunt LENEȘI şi BEȚIVI (FOTO)

Afirmație CONTROVERSATĂ a uneia dintre cele mai BOGATE femei din lume: Oamenii SĂRACI sunt săraci pentru că sunt LENEȘI şi BEȚIVI (FOTO)

Un articol de: |
Foto: Neela Bettridge Externe

Una dintre cele mai înstărite femei din lume, Gina Rinehart, nu se sfiește să spună ceea ce crede când vine vorba despre oamenii săraci. Din punctul ei de vedere, oamenii ajung în această situație pentru că sunt leneşi şi beţivi, potrivit m.businessmagazin.ro.

„Dacă eşti gelos pe cei care au mai mulţi bani, nu trebuie să stai şi să te plângi. Găseşte o soluţie ca să câştigi şi tu mai mulţi bani - nu mai pierde timp cu băutura sau ieşirile în oraş; mai bine foloseşte timpul muncind."

Citește și: Coleziune în zbor între un avion și un elicopter: patru persoane au murit'Lucrez în străinătate și nevastă ma înșală. Am înfruntat-o și mi-a zis că ...'Româncă moartă de frig la Moncalieri. Primarul: ”Nu se poate să nu ne afecteze pe noi toți”Afirmația controversată a fost făcută cu patru ani în urmă. Și nu a fost foarte bine primită de ministrul de finanţe australian la acea vreme, Wayne Swan.

„Astfel de comentarii reprezintă o insultă la adresa milioanelor de australieni care trag de ei zi de zi, încercând să câştige bani pentru mâncarea celor mici", a răspuns acesta.

Gina Rinehart, din Australia, a moştenit o avere de peste 30 de miliarde de dolari, devenind peste noapte una dintre cele mai bogate femei din lume.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe