Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Ameninţări la adresa românilor: ”Vă vom da foc! Reţineţi că pentru unul plătesc toţi!"

Ameninţări la adresa românilor: ”Vă vom da foc! Reţineţi că pentru unul plătesc toţi!"

Un articol de: |

Românii stabiliți în Teramo, Italia, au fost amenințați de “băieții foarte răi” din zonă.

“Hoţi urâţi albanezi şi români, dacă se repetă acest lucru vom pedepsi fiecare străin care a venit să locuiască aici”. Acesta este mesajul făcut public în localitate, scrie Gazeta Românească.

Amenințările acestea vin pe fondul unor serii de spargeri de case care au avut loc în Teramo.

„Au existat mai multe furturi şi diferite semnalări în ultimul timp în această zonă. Aţi încercat să intraţi în casa mea şi aţi reuşit în altele, însă vă jur pe mama mea că dacă se mai repetă acest lucru eu ucid şi torturez fiecare străin care a venit să locuiască aici!”, spun “băieții răi”.

«Fac filări, vă urmăresc», continuă mesajul, «şi când vă aşteptaţi mai puţin vă pun o cagulă pe cap şi vă duc unul câte unul acasă la mine şi vă fac rău, foarte mult rău!».

“Vă sfătuiesc cu tărie pe cei care locuiţi aici de puţin timp să respectaţi acest cartier, altfel în scurt timp vom veni la locuinţele voastre şi vă vom da foc!”, mai spune italienii.

Concluzia este cuprinsă într-o avertizare care confirmă deplina neîncredere, dacă nu chiar ura, faţă de străinii sosiţi de curând în zonă: «Reţineţi că pentru unul plătesc toţi!».

După apariţia ştirii, Dan Stoenescu, ministrul delegat pentru Relațiile cu Românii de Pretutindeni, a comentat pe pagina sa de Facebook:

citeste mai departe
Citeşte mai multe despre:   romani,   imigranti,   Italia,   rasis,   Dan Stoenescu,   Românii de Pretutindeni,   diaspora
Recomandă stirea:
email
+ adauga comentariu COMENTARII (4):
 • 1. De Alexandra | 29 Martie 2016 17:05

  Si culmea nu sunt musulmani

 • 2. De Sanatate | 29 Martie 2016 13:26

  "...mai spune italienii." Felicitari amare.

 • 3. De Cuminte Mereu | 29 Martie 2016 11:24

  De ce sa raspundem noi pentru faptele infractorilor? Ei nu_si dau seama ca si noi santem victimele si prizonierii lor, Pentru ei fiecare stat are politie, armata si lege, Sa arzi un om nevinovat este cruzimea lumii, Comentariu gratuit

 • 4. De alex | 28 Martie 2016 19:50

  Da de ce isi ascunde fata....fricos

 • Adauga comentariu
  0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
  captcha

  * Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate