Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Anchetă penală împotriva jurnalistei care a lovit cu piciorul imigranți: Femeia a fost concediată de postul de televiziune unde lucra

Anchetă penală împotriva jurnalistei care a lovit cu piciorul imigranți: Femeia a fost concediată de postul de televiziune unde lucra

Un articol de: |
Foto: independent.co.uk Externe

O anchetă penală se află în desfășurare împotriva jurnalistei care apare într-o înregistrare video lovind cu piciorul imigranţii care traversau frontiera Ungariei, informează B1 TV.

Femeia a fost deja concediată de postul de televiziune unde lucra, iar justiţia ungară vrea acum să stabilească dacă nu cumva au fost comise şi delicte mai grave.

Jurnalista a stârnit indignarea întregii lumi după ce a fost surprinsă punându-i piedică unui refugiat care-şi ţinea copilul în braţe.

Două partide de opoziţie au depus o plângere împotriva ziaristei, la scurt timp după ce imaginile au stârnit reacţii puternice în Ungaria, dar si in alte ţări, în contextul în care Budapesta a fost deja criticată pentru atitudinea faţă de imigranţi.

Nu este prima măsură luată împotriva jurnalistei. Femeia a fost dată afară de la postul de televiziune unde lucra "pentru comportament inacceptabil".

Scena şocantă a avut loc în tabăra de refugiaţi Roszke, unde 250 de imigranţi au pornit pe jos către Budapesta, lucru care a dus la închiderea şoselei M5.

În momentul în care cordonul de securitate s-a rupt, jurnalista a pus piedică unui barbat cu un copil în braţe. În plus, un alt clip arată cum femeia a lovit mai mulţi refugiaţi, printre care şi o fetiţă. De altfel, acestea nu au fost singurele violenţe din Ungaria.

Citeşte mai multe despre:   ancheta penala,   jurnalista imigranti,   frontiera Ungaria
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe