Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Angela Merkel, la cel mai scăzut nivel al popularității din ultimii patru ani

Angela Merkel, la cel mai scăzut nivel al popularității din ultimii patru ani

Un articol de: |
Foto: ibtimes.com Externe

Popularitatea Angelei Merkel a ajuns la cel mai scăzut nivel din ultimii patru ani, în urma modalității de a gestiona criza refugiaților adoptată de cancelarul german, se arată într-un sondaj citat de cotidianul Le Figaro, informează Mediafax.

Potrivit sondajului, Angela Merkel a pierdut nouă puncte procentuale din încrederea cetățenilor, fiind la nivelul de 54%, cel mai mic din decembrie 2011 până acum.

Peste 51% dintre cetățenii germani s-au arătat îngrijorați de numărul imigranților care au solicitat azil țării, spre deosebire de cei 38% din luna august.

Până în luna septembrie peste 200.000 de imigranți au fost ajuns în Germania.

Politica Angelei Merkel în privința imigranților i-a adus acesteia nenumărate critici. După ce inițial a susținut că aceștia trebuie primiți și integrați în Europa, cancelarul, vâzând că nu mai face față valului de refugiați, și-a schimbat opinia radical. Astfel, Merkel a decis închiderea provizorie a frontierelor, desființând practic Spațiul Schengen.

Citeşte mai multe despre:   Angela Merkel,   Germania,   cancelarul Germaniei,   popularitate
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe