Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe "Aproape toate prostituatele sunt românce": Anchetă jurnalistică în bordelurile din Koln după agresiunile din noaptea de Revelion

"Aproape toate prostituatele sunt românce": Anchetă jurnalistică în bordelurile din Koln după agresiunile din noaptea de Revelion

Un articol de: |
Foto: liberoquotidiano.it Externe

În urma agresiunilor sexuale din noaptea de Revelion din Koln, publicația italiană Libero a făcut o anchetă la bordelurile din orașul german.

Surpriza cea mai mare nu este nici pentru islamici, nici pentru germani, ci pentru români. Din reportaj reiese că aproape toate prostituatele din bordelurile aflate în Koln sunt românce.

Jurnaliștii italieni au vrut să afle dacă refugiații din Orientul Mijlociu apelează la serviciile prostituatelor și dacă s-au înregistrat plângeri în urma comportamentului acestora.

«Nicio problemă, imaginați-vă!», «totul e liniștit, avem puțini clienți islamici», «ce agresiuni sexuale? Aici nu știm nimic despre așa ceva», «veniți fără teamă! Veți vedea că vă veți distra», «nu vă faceți griji, fetele noastre sunt foarte frumoase, aproape toate românce». Acestea au fost răspunsurile responsabililor de bordeluri din Koln.

„E totul sub control. Nu trebuie să fiți îngrijorat. Dacă vin islamici aici? Sigur, aici e multicultural! Însă toți clienții noștri sosesc la noi ca să facă sex și gata. Și orașul are problemele tuturor orașelor... Vă așteptăm!», explică responsabilul legendarului Pascha, care se definește drept casa de toleranță cea mai veche de pe bătrânul continent, un bloc mare cu doisprezece etaje întins pe nouă mii de metri pătrați și care este plin de escorte și trans.

În toată Germania se numără 400.000 de prostituate care zilnic satisfac peste un milion de clienți.

De când Berlinul a legalizat prostituţia, în 2002, cifra de afaceri a crescut simţitor. Într-un singur an de la producerea acestei modificări, s-a ajuns la 6 miliarde de euro. Potrivit The Telegraph, în toată Germania se numără 400.000 de prostituate care zilnic satisfac peste un milion de clienți.

Citeşte mai multe despre:   bordeluri,   koln,   Germania,   prostituate
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (2):
 • 1. De Maria | 05 Feb 2016 20:36

  Fereasca Dumnezeu ! Poate ca unele au consimtit de buna-voie , dar din ce aud , majoritatea au picat în plasa , nevinovate. Li-s-a promis un loc obisnuit de munca în Occident , dar li-s-a confiscat pasapoartele si au fost obligate (prin bataie , prin înfometare , prin amenintare cu armele) sa se prostitueze. Unii dintre politisti sunt mâna în mana cu mafia. Atunci , de unde salvare ? Ba pe deasupra , unii tati sau mame isi trimit odraslele la facut totuarul , ca sa îsi plateasca ei noua casa construita dupa standard european. Halal educatie , halal parinti !
  Politia care lucreaza în comunicatii( interceptari de telefoane , de sms-uri , de e-mail-uri ) de ce nu sparge aceste retele de traficanti ? Ca nu au interesul . Bietele fete si bietele femei, vai de capul lor si vai de popoul lor !

 • 2. De un roman mai prost | 03 Feb 2016 20:55

  am intrat in Europa, in EU,

 • Adauga comentariu
  0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
  captcha

  * Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


  TOP 5 Externe
  Alte Articole
  TOP 3 Politică
  TOP 3 Eveniment
  TOP 3 Economic
  TOP 3 High-Tech
  TOP 3 Auto
  TOP 3 Externe
  TOP 3 Monden
  TOP 3 Inedit
  TOP 3 Sport
  TOP 3 Lumea lui Banciu
  TOP 3 360 de grade