Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Armata siriană se pregătește pentru cel mai rău scenariu în cazul unor atacuri militare din partea occidentalilor

Armata siriană se pregătește pentru cel mai rău scenariu în cazul unor atacuri militare din partea occidentalilor

Un articol de: |

Un oficial din cadrul serviciului de securitate al Siriei a declarat pentru AFP că armata siriană se pregătește pentru cel mai rău scenariu în cazul unui atac din partea occidentalilor.

"Lucrăm, aşa cum fac toate armatele din lume, la cel mai rău dintre scenarii. Luăm măsuri pentru protejarea ţării de lovitură şi pregătirea condiţiilor unei riposte adecvate", a declarat oficialul.

Câteva puteri occidentale și-au exprimat, joi, dorința de a da ” o lovitură de avertisment” regimului Bashar al-Assad, acuzat că ar fi folosit arme chimice.

"Armata este ameninţată. Este normal să adoptăm o serie de măsuri cu scopul de a face faţă atacului şi de a riposta agresiunii", a precizat oficialul.

Miercuri, premierul sirian Wael al-Halqi a amenințat că țara va fi ”cimitirul invadatorilor” în cazul unei intervenții militare străine.

Citeşte mai multe despre:   armata siriana,   pregatiri,   cel mai rau scenariu,   atac militar,   Occidentali
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe