Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru Donald Trump: Un singur om nu poate opri revoluția energiei verzi. Nu putem să nu facem nimic în timp ce oamenii se îmbolnăvesc și mor, deși știm că există și o altă cale (VIDEO)

Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru Donald Trump: Un singur om nu poate opri revoluția energiei verzi. Nu putem să nu facem nimic în timp ce oamenii se îmbolnăvesc și mor, deși știm că există și o altă cale (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: huffingtonpost.com Externe

Fostul guvernator al statului California, Arnold Schwarzenegger, a avut o reacție fermă după ce Donald Trump a anunțat retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbările climatice. 

Cunoscutul actor american i-a transmis liderului de la Casa Albă că ”un singur om nu poate opri revoluţia energiei verzi şi nici nu poate distruge progresul”, și l-a avertizat , din funcția de șef al statului ”are responsabilitatea de a proteja oamenii”. 

Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru Donald Trump: Un singur om nu poate opri revoluția energiei verzi. Nu putem să nu facem nimic în timp ce oamenii se îmbolnăvesc și mor, deși știm că există și o altă cale

Citește și: Adio, drepturile omului: China colectează mostre de ADN de la minoritatea musulmană uigură!De ce ar fi comis criminala de la metrou fapta. Ce i s-a întâmplat la serviciuDani Oțil și Răzvan Simion nu-și mai vorbesc din cauza Lidiei Buble! Ce s-a întâmplatDupă ce a fost decorat de prințul Charles, Ed Sheeran a încălcat protocolul regal (FOTO)

”Un singur om nu poate opri revoluția energiei verzi. Președintele Trump spune că retrage SUA din Acordul de la Paris privind schimbările climatice. 
Mesajul meu pentru dumneavoastră, domnule președinte, este că în calitate de funcționar public, mai ales, în calitate de președinte, prima și cea mai importantă responsabilitate pe care o aveți este aceea de a proteja oamenii. 

200.000 de oameni mor în fiecare an în Statele Unite din cauza poluării aerului și jumătate din râurile noastre sunt poluate excesiv. 

Citește și: Secretarul de stat SUA acuză Rusia de "război hibrid" împotriva americanilorCu cinci zile înainte de Crăciun, mai mulți piloți Ryanair vor intra în grevă“Bunul Samaritean“ – Brașoveanul lăudat în presa internațională pentru gestul său superb (VIDEO)

Nu putem să ne retragem și să nu facem nimic în timp ce oamenii se îmbolnăvesc și mor, deși știm că există și o altă cale. 

Domnule președinte, știu că poate fi mai ușor și mai confortabil să ne uităm în trecut. Și pentru mulți oameni, trecutul pe care îl știm este mai puțin înfricoșător decât viitorul pe care nu îl cunoaștem. 

Dar unii dintre noi știu ce înseamnă un viitor bazat pe energia verde. Și nu este înfricoșător. 

Citește și: ”Nimeni nu stă cu degetul pe butonul nuclear”. Un fost baschetbalist american a declarat că ameninţările cu războiul între Coreea de Nord şi SUA sunt un ”spectacol”Europa este în alertă după explozia din Austria care a dus la sistarea livrărilor de gazeIgor Dodon va veni la București “la timpul potrivit”

Așa că, vă rog, domnule președinte, alegeți viitorul”, i-a transmis Arnold Schwarzenegger lui Donald Trump într-un videoclip publicat pe internet. 
 

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe