Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Austria: Un braconier a ucis 3 polițiști și o asistentă medicală

Austria: Un braconier a ucis 3 polițiști și o asistentă medicală

Un articol de: |

Un braconier austriac  de 55 de ani a ucis 3 agenţi de poliţie şi o voluntară a Crucii Roşii, la aproximativ 80 de kilometri de Viena.

Acesta este în prezent baricadat într-o fermă. Sute de agenţi de poliţie au înconjurat ferma unde se află braconierul, iar poliţia poartă negocieri pentru predarea acestuia, relatează Corriere della Sera.

Braconierul a ucis o voluntară a Crucii Roşii şi doi poliţişti, după care a luat ostatic un alt poliţist şi s-a baricadat într-o casă de ţară, în apropierea localităţii Sankt Pölte.

Primele incidente armate au avut loc în cursul nopţii de luni spre marţi în apropierea unei fabrici din localitatea Annaberg, într-o zonă rurală.

Braconierul a deschis focul spre un filtru al poliţiei, omorând un agent şi o asistentă medicală care intervenise pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Braconierul a fugit, deschizând focul spre o altă patrulă a poliţiei şi omorând un alt agent. L-a luat ostatic pe un poliţist care a fost găsit mort peste câteva ore.
 

 

Citeşte mai multe despre:   braconier,   Austria,   3 politisti ucisi,   asistenta ucisa,   Viena
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe