Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Autoritățile pakistaneze au decretat cel mai înalt nivel de alertă teroristă la Islamabad: Sediul forțelor aeriene ar putea fi atacat

Autoritățile pakistaneze au decretat cel mai înalt nivel de alertă teroristă la Islamabad: Sediul forțelor aeriene ar putea fi atacat

Un articol de: |

Autoritățile din Pakistan au decretat, luni, în capitala Islamabad, cel mai înalt nivel de alertă teroristă după ce au primit informații cu privire la un atac în pregătire asupra sediului forțelor aeriene, relatează RIA Novosti.

Duminică, câtev unități ale forțelor pakistaneze de securitate au desfășurat operațiuni în munții situați la nord de Islamabad. În urma raidului, mai mulți presupuși militanți islamiști au fost reținuți.

Trupele de securitate din acea zonă au primit ordin să rămână pe poziții până la sfârșitul măsurilor pentru prevenirea amenințării teroriste.

Numărul patrulelor poliției pe străzile Islamabadului a fost multiplicat, iar securitatea din jurul instituțiilor guvernamentale și de stat a sporit. De asemenea a fost mărită securitatea în locurile dens populate și curculate și la obiectivele de infrastructură.

Un oficial al poliției a anunțat că măsurile de securitate suplimentare sunt legate de informațiile primite privind un atac ce s-ar pregăti împotriva sediului forțelor militare aeriene, odată cu apropierea festivalului tradițional musulman Eid ul Fitr. Acest festival marchează sfârșitul lunii sfinte a Ramadanului.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe