Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Băncile germane și-au verificat clienții pe Facebook pentru a decide dacă le acordă sau nu împrumuturi

Băncile germane și-au verificat clienții pe Facebook pentru a decide dacă le acordă sau nu împrumuturi

Un articol de: |

Spune-mi cu cine te împrietenești pe Facebook, ca să-ți spunem ce fel de credit bancar primești. Înainte de a le acorda împrumuturi, mai multe bănci germane şi-au verificat clienţii cu ajutorul reţelelor de socializare.

O importantă companie de creditare a recunoscut că ia în calcul până la 8.000 de indicatori, când decide dacă cineva primeşte împrumut sau nu. Înainte însă, accesează profiurile de Facebook, Twitter, precum și cele de comerț online, E-bay sau Amazon.

Ofițerii de credite vor să vadă ce fel de prieteni online au și cum se comporta cei care vor bani de la bancă. Iar în funcție de aceste lucruri, își dau seama daca au în față un client serios sau nu. Spre exemplu, dacă ai un prieten cu rate la bancă și interacționezi des cu acesta, mai mult ca sigur vei primi din partea băncii un "unlike".

Citeşte mai multe despre:   credit la banca,   banci germane,   Facebook
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe