Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Barack Obama l-a nominalizat ca secretar al Armatei SUA pe Erik K. Fanning, un homosexual care și-a declarat public orientarea sexuală

Barack Obama l-a nominalizat ca secretar al Armatei SUA pe Erik K. Fanning, un homosexual care și-a declarat public orientarea sexuală

Un articol de: |

Erik K. Fanning, un homosexual care și-a declarat public orientarea sexuală, a fost nominalizat pentru funcția de secretar al Armatei SUA.

„Eric aduce în noua poziție mulți ani de experiență dovedită și capacități excepționale de lider. Sunt recunoscător pentru modul în care s-a dedicat bărbaților și femeilor în uniformă și sunt convins că va conduce soldații SUA cu distincție”, a declarat președintele SUA Barack Obama, citat de CNN.

Fanning a fost adjunct al secretarului de stat al Armatei până în luna iunie, iar mai înante a fost șeful de cabinet al secretarului Apărării Ash Carter. Acesta a declarat că nominalizarea lui Fanning este o „alegere excelentă”.

Este pentru prima dată când un homosexual ocupă o funcție atât de mare în SUA. Obama a promovat în nenumărate rânduri drepturile homosexualilor, scrie aktual24.

În 2010, președintele a semnat o legea care punea capăt politicii „Nu întreba, nu spune” care interzicea homosexualilor și lesbienelor să își afirme deschis orientarea.

Citeşte mai multe despre:   Erik K. Fanning,   armata,   SUA,   homosexual,   obama
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe