Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Barack Obama şi Xi Jinping au căzut de acord asupra unor modalităţi de contracarare a ameninţărilor cibernetice

Barack Obama şi Xi Jinping au căzut de acord asupra unor modalităţi de contracarare a ameninţărilor cibernetice

Un articol de: |
Foto: thetimes.co.uk Externe

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, şi omologul său chinez, Xi Jinping, au convenit să adopte măsuri comune pentru combaterea infracţiunilor cibernetice, informează The New York Times.

"Preşedinţii Barack Obama şi Xi Jinping au ajuns la o poziţie comună în sensul combaterii infracţionalităţii cibernetice, în special a furturilor de proprietate intelectuală. Există în continuare o serie de disensiuni în privinţa modului de stopare a furturilor cibernetice chineze şi asupra reacţiilor americane în acest domeniu", a comunicat Casa Albă.

"Am ridicat, încă o dată, problema preocupărilor privind ameninţările cibernetice la adresa companiilor şi cetăţenilor americani. Am transmis că aceste lucruri trebuie să înceteze. Pot anunţa că Statele Unite şi China au ajuns la o înţelegere privind direcţia pe care o vom avea", a declarat Obama, după întrevederea avută la Casa Albă cu omologul său chinez.

SUA şi China vor crea un grup de de experţi pentru analizarea situaţiei riscurilor cibernetice, a mai anunțat Președinția americană.

Citeşte mai multe despre:   Barack Obama,   xi jinping,   ameninţări cibernetice
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe