Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Bătaie și înjurături în direct: Trei jurnaliști din Rusia, Polonia și Ucraina și-au dat pumni la o emisiune rusească! (VIDEO)

Bătaie și înjurături în direct: Trei jurnaliști din Rusia, Polonia și Ucraina și-au dat pumni la o emisiune rusească! (VIDEO)

Un articol de: |

Trei jurnaliști s-au bătut în direct în cadrul unei emisiuni la un post rusesc, relatează Unimedia. Conflictul a apărut după ce jurnalistul polonez Tomáš Mateiciuc i-a zis redactorului-șef a publicației „PolitRussia” Ruslan Ostashko: „Buneii voștri au fost fasciști roșii”.

După ce a răsunat această frază, Ostashko (în video apare cu cravată albastră) s-a năpustit spre polonez și l-a lovit peste față. Mateiciuc a încercat să îi răspundă cu o lovitură. Mai târziu, în conflict s-a implicat și jurnalista din Ucraina, Elena Boico. 

Citește și: Roma a revocat exilul poetului Ovidiu, la 2.000 de ani de la moartea saA fost violată și ucisă în Beirut. Familia tinerei face un anunț devastatorÎn plin scandal, Principesa Margareta s-a dat de gol în timpul înmormântării RegeluiATAC asupra românilor din Cernăuți: Tricolorul de pe fațada Centrului Cultural Român, FURAT (VIDEO)

Rivalii au fost calmați și emisiunea a continuat.

Bătaie și înjurături în direct: Trei jurnaliști din Rusia, Polonia și Ucraina și-au dat pumni la o emisiune rusească!

 

Citeşte mai multe despre:   Rusia,   Polonia,   Ucraina,   jurnalisti,   bataie
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe