Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Berlinul, foarte îngrijorat cu privire la reformele politice din România: “Independența CCR nu trebuie pusă sub semnul întrebării”

Berlinul, foarte îngrijorat cu privire la reformele politice din România: “Independența CCR nu trebuie pusă sub semnul întrebării”

Un articol de: |

Berlinul este “foarte îngrijorat” cu privire la reformele politice din România și are “îndoieli serioase cu privire la legitimitatea lor,” a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Guvernului german, Steffen Seibert.

“Așa cum știți, fără îndoială, Guvernul Ponta a întreprins modificări la legea Curții Constituționale. Este un demers față de care guvernul german este foarte îngrijorat” a declarat acesta, citat de HotNews.

“Convingerea noastră este că independența și capacitatea de acțiune a Curții Constituționale române nu trebuie puse sub semnul întrebării. La drept vorbind, guvernul federal are îndoieli serioase față de legitimitatea măsurilor luate de guvernul Ponta,” a mai spus el.

Și Comisia Europeană a anunțat că este îngrijorată de situația României, după cum a declarat într-un comunicat de presă.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe