Bill Clinton, prins de soție în timp ce se uita obsesiv la Melania Trump: Cum a reacționat Hillary Clinton când a văzut ce face soțul său (VIDEO)

Bill Clinton, prins de soție în timp ce se uita obsesiv la Melania Trump: Cum a reacționat Hillary Clinton când a văzut ce face soțul său (VIDEO)

Vineri a avut loc ceremonia de investire a lui Donald Trump în funcția de președinte a Statelor Unite. La eveniment au participat și fostul președinte Bill Clinton și soția sa, Hillary Clinton, adversa lui Trump din alegerile prezidențiale.

Cei doi au fost personajele unui moment extrem de comic din timpul ceremoniei. Melania Trump a adresat tuturor în momentul în care și-a făcut apariția, dar pentru Bill Clinton a fost mai mult decât un moment de fascinare. Fostul președinte a rămas "blocat" pe imaginea Melaniei și a privit obsesiv minute bune deși aceasta nu mai era în centrul atenției.

Bill Clinton, prins de soție în timp ce se uita obsesiv la Melania Trump: Cum a reacționat Hillary Clinton când a văzut ce face soțul său

#DIRECT_ONE_lz7kcn#

Privirea obsesivă pe care Bill Clinton o avea a fost sesizată de soția sa, Hillary, care s-a întors și l-a privit pe acesta preț de câteva secunde pentru a îi arăta subtil că "a fost prins", pentru ca apoi să se întoarcă cu un zâmbet ironic.

Acest episod din timpul ceremoniei a devin instant viral pe rețele de socializare, utilizatorii amuzându-se de un al episod în care Bill Clinton este prins cu o infidelitate, acesta fiind în centrul atentției tabloidelor în trecut pentru relațiile extraconjugale pe care le-a avut în timpul mandatului de președinte.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:29 - Oana Zăvoranu are 45 de procese: „Mi-au făcut cele 5 dive ‘apocaliptice’. Mi-au făcut și plângere penală. Am râs” (FOTO)
19:02 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 10 – 16 martie: Peștii își găsesc resursele într-o relaționare puternică, directă cu Divinitatea. Ajută oamenii într-un mod interesant, autentic (VIDEO)
18:34 - Ciolacu: Nu ştiu dacă voi candida la preşedinţie. Trebuie să hotărăsc cu mine însumi / Normal, în cazul în care eşti corupt, pleci acasă! / Avem liste comune cu PNL pentru că e nevoie de stabilitate (VIDEO)
17:54 - Boloș se apără în cazul Roșia Montană: Poți influența bursa când ai un interes pe bursă. Singurul meu interes a fost bugetul României / Avocații mi-au spus că șansele sunt minime și că ar fi o minune să câștigăm, dar iată că am câștigat
17:06 - Korodi Attila, fost ministru al Mediului: Au fost presiuni enorme să lăsăm Gabriel Resources să nu respecte legislaţia / Câteodată am simţit că această companie a jucat foarte puternic şi pentru a câştiga pe bursă
16:43 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: „Lumina e o hrană fără de care viața nu ar exista”. Cum să eliminăm gândurile de frecvență joasă, pentru a evita instant karma (VIDEO)
16:11 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre echinocțiul de primăvară. „Trăim o perioadă de excepție. E bine să pornim pe un drum de eliberare a bagajelor vechi karmice, a emoțiilor de frecvență joasă” (VIDEO)
16:06 - Pariu costisitor pentru Drake: A pierdut o sumă uriașă într-un moment de entuziasm
15:46 - Premiera medicală care dă speranță bolnavilor de epilepsie. Operație minim invazivă, efectuată cu succes la Spitalul Militar
14:57 - Fâșia Gaza: Oameni uciși de pachetele cu ajutoare umanitare. Zeci de persoane au fost rănite