Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Bo Xilai: Indispensabilii pe care îi port mi-au fost dăruiți de mama în 1960

Bo Xilai: Indispensabilii pe care îi port mi-au fost dăruiți de mama în 1960

Un articol de: |

Fostul lider comunist chinez Bo Xilai, ce este judecat pentru corupție, deturnare de fonduri și abuz de putere, a dat asigurări, luni, că poartă aceeași pereche de indispensabili încă din 1960, relatează AFP.

"Personal, nu acord nici o importanţă aspectului meu din punct de vedere vestimentar. Indispensabilii pe care îi port în acest moment mi-au fost dăruiţi de mama în anii 1960", a afirmat Bo Xilai.

Fostul lider chinez, acum în vârstă de 64 ani, a fost timp îndelungat cunoscut pentru eleganță și costumele sale îngrijite. Totuși, acesta a declarat că nu poartă haine ale mărcilor de lux.

"Vă asigur că acest costum pe care îl port, precum şi celelalte din garderoba mea, au fost confecţionate într-un mic atelier din cartierul Xinjin, în (oraşul) Dalian", a precizat Bo Xilai.

Dezbaterile în instanță cu privire la procesul lui Xilai au fost încheiate luni, iar judecătorul urmează să delibereze la o dată nespecificată.

Comuniștii chinezi, care beneficiază de vile luxoase, călătorii în avioane private sau safari în Africa, au fost puși într-o lumină proastă din cauza scandalului referitor la Bo Xilai și procesul acestuia.  

Citeşte mai multe despre:   bo xilai,   indispensabili,   daruiti de mama,   1960,   fost lider chinez
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe