Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Bob Brady, parlamentarul care a furat paharul Papei: Tot ce atinge Papa este binecuvântat. Voi da apă sfântă din pahar și nepoților

Bob Brady, parlamentarul care a furat paharul Papei: Tot ce atinge Papa este binecuvântat. Voi da apă sfântă din pahar și nepoților

Un articol de: |
Foto: philly.com Externe

Congresmenul Bob Brady a luat paharul Papei Francisc și a băut din el a încălcat unul dintre principiile religioase - să nu furi.

Joi, în timp ce alți parlamentari erau distrași de Papa care părăsea instituția, Brady s-a strecut și și-a însușit paharul din care Suveranul Pontif băuse apă, notează washingtonpost.com.

Recipientul, plin pe jumătate cu apă, a fost purtat cu grijă până în biroul său unde a sorbit aceeași apă ca Papa Francisc, iar ulterior i-a dat și soției sale să își ude buzele cu apă din paharul sfânt.

Brady nu se află la primul furt de acest gen, ci la prima inaugurare pe care Barack Obama a avut-o în calitate de președinte a furat, evident, paharul.

Pentru presa americană, politicianul a dat lămuriri că va achita paharul însușit și va trimite un cec.

În ceea ce privește apa rămasă, bărbatul a pus-o într-o sticlă și are de gând să dea și nepoților să bea din ea pentru a fi binecuvântați.

"Tot ce atinge Papa este binecuvântat. Asta cred și nimeni nu îmi va putea schimba părerea", a precizat parlamentarul.

Citeşte mai multe despre:   bob brady,   Papa Francisc,   binecuvantare,   Barack Obama
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe