Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Bogdan Aurescu, atac la Ungaria: Ridicarea de garduri care să delimiteze "Europa civilizată" de restul Europei este un gest autist și inacceptabil (VIDEO)

Bogdan Aurescu, atac la Ungaria: Ridicarea de garduri care să delimiteze "Europa civilizată" de restul Europei este un gest autist și inacceptabil (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Externe

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a criticat dur decizia Ungariei de a ridica garduri la granițe pentru a opri valul de imigranți, spunând că acest gest este "austist și inacceptabil".

"Ridicarea de garduri care să delimiteze "Europa civilizată" de restul Europei este un gest mai degrabă autist și inacceptabil în afara spiritului european, în schimb România este frontieră externa a UE și NATO și avem toată capacitatea de a apăra comunitatea de valpri din care facem parte.

Noi credem că o aderare a României la spațiul Schengen va întări acest spațiu, mai ales astăzi când este supus atâtor tensiuni și provocări"
, a spus Aurescu.

Bogdan Aurescu, atac la Ungaria: Ridicarea de garduri care să delimiteze "Europa civilizată" de restul Europei este un gest autist și inaceptabil


Citeşte mai multe despre:   Bogdan Aurescu,   europa civilizata,   ridicare gard
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe