Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Bogdan Aurescu, despre declarația fostului ambasador al Belgiei: Interviul a fost acordat după ce acesta și-a încheiat mandatul la București. Nu afectează relația diplomatică a României cu Belgia (VIDEO)

Bogdan Aurescu, despre declarația fostului ambasador al Belgiei: Interviul a fost acordat după ce acesta și-a încheiat mandatul la București. Nu afectează relația diplomatică a României cu Belgia (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Externe

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a vorbit miercuri despre declarația ambasadorului Belgiei în România şi Republica Moldova, Philippe Beke, care a spus că în Parlamentul României să se facă politică, nu bani.

Aurescu a precizat că declarația lui Philippe Beke a fost dată după ce ambasadorul Belgiei și-a încheiat mandatul la București.

De asemenea, ministrul de externe a mai precizat că această declarație nu afectează relația diplomatică cu Belgia.

"Interviul a fost acordat după ce ambasadorul Belgiei și-a încheiat mandatul la București. Acesta nu afectează relația diplomatică a României cu Belgia. Belgia nu își asumă declarația fostului ambasador"
, a explicat Aurescu.

Ambasadorul Belgiei în România şi Republica Moldova, Philippe Beke,  a declarat, luni, la finald e mandat, că în Administrația din țara noastră este prea multă numire politică.

De asemenea, acesta apreciază că în Parlamentul României ar trebui să se facă mai multă politică și mai puțini bani.

Totodată, Philippe Beke este de părere că România ar trebuie să deschidă o nouă filă, după ce justiția a cunoscut îmunătățiri. Este vorba despre relația dintre administrația publică și cetățean, afirmă oficialul belgian. (Detalii AICI)

Bogdan Aurescu, despre declarația fostului ambasador al BelgieiCiteşte mai multe despre:   Ministrul de Externe,   Bogdan Aurescu,   Philippe Beke,   ambasadorul belgiei
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe