Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Budapesta critică ajutorul oferit de ţările din Balcani refugiaţilor să ajungă în Ungaria: Suntem singurul stat care își face treaba corect

Budapesta critică ajutorul oferit de ţările din Balcani refugiaţilor să ajungă în Ungaria: Suntem singurul stat care își face treaba corect

Un articol de: |

Guvernul ungar a denunţat vineri printr-un purtător de cuvânt ca "total inacceptabil" faptul că autorităţile din ţările aflate de-a lungul aşa-numitului "coridor din Balcani" îi ajută pe imigranţi să ajungă la frontiera Ungariei, totodată frontieră Schengen, relatează MTI, potrivit Mediafax.

Ungaria este singurul stat de pe acest "coridor" care îşi face treaba "corect" în privinţa imigranţilor, a declarat vineri, Zoltan Kovacs, care a denunțat că aceşti refugiaţi devin tot mai agresivi şi cer ca autorităţile să-i transporte pentru a-şi continua călătoria.

Ungaria este necesar să se protejeze atât ca stat, cât şi ca membră a Uniunii Europene (UE), iar în acest scop este necesar să creeze un "mediu controlat", a subliniat Kovacs.

Refugiaţii sosesc la frontiera Ungariei din Grecia, prin ţări ca Macedonia, în care vieţile lor nu sunt în pericol, a apreciat el.

Ei au alternativa să traverseze frontiera ilegal sau libertatea să se predea autorităţilor ungureşti şi ale altor state membre UE pentru a formula cereri de azil, a subliniat purtătorul de cuvânt.

Citeşte mai multe despre:   Zoltan Kovacs,   guvern ungar,   frontiera Schengen,   refugiati,   UE,   imigranti
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe