Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Bulgaria a ridicat limita de viteză pe autostrăzi la 140 km/h

Bulgaria a ridicat limita de viteză pe autostrăzi la 140 km/h

Un articol de: |

Limita de viteză pe autostrăzile bulgare a crescut la 140 km/h marți, la ora 00:00, dar decizia se aplică numai pe secțiunile cu pavajul cel mai modern.

„Vehiculele pot merge cu o viteză de până la 140 km/h numai în noile porțiuni unde pavajul permite o astfel de viteză,” conform noii legislații, citate de Novinite.

Anterior, limita de viteză pe autostrăzi era de 130 km/h. În zonele riscante, construite cu mulți ani în urmă, ea a rămas 90 km/h.

Amendamentele Legii Traficului introduc de asemenea termenul „drum rapid,” pe care șoferii pot merge cu viteze de până la 120 km/h. Acesta nu vor avea o bandă de urgență, ci doar zone de oprire. Nu au fost contruite încă în Bulgaria și vor costa pentru cu aproximativ 30% mai puțin decât autostrăzile.

Citeşte mai multe despre:   Bulgaria,   autostrada,   limita de viteza,   140 km/h,   zona modernizata,   legislatie,   legea traficului,   drum rapid
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe