Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Canada: Un tren marfar a deraiat. O parte dintre vagoane şi două locomotive au ajuns într-un râu

Canada: Un tren marfar a deraiat. O parte dintre vagoane şi două locomotive au ajuns într-un râu

Un articol de: |
Foto: cbc.ca Externe

Un tren de marfă a deraiat, joi, în apropiere de oraşul Sept-Iles, din Quebec, o parte dintre vagoane şi două locomotive ajungând într-un râu din apropiere, informează AFP.

În urma accidentului, o conductorul, singura persoană care se afla în tren, a fost dat dispărut și deocamdataă nu există informaţii cu privire la soarta lui.

În accident a fost implicat un convoi format din 240 de vagoane care era tractat de două locomotive. Prima locomotivă, în care se afla conductorul dat dispărut, s-a scufundat în întregime în apele râului, iar cea de-a doua doar parţial, potrivit autorităților. Fiecare locomotivă ar fi conţinut până la 15.000 de litri de combustibil, iar o cantitate de combustibili s-a scurs în Râul Moisie.

Accidentul a avut loc într-o regiune izolată, greu accesibilă, iar potrivit primelor informaţii ale anchetei, calea ferată s-a prăbuşit din cauza unei alunecări de teren.

Trenul asigura legătura între golful Saint Lawrence şi minele de fier din nordul Quebecului.

Citeşte mai multe despre:   Canada,   tren deraiat,   două locomotive au ajuns într-un râu,   un disparut
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe