Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Casa Albă omagiază victimele atacului de la Benghazi şi atentatelor din 11 septembrie

Casa Albă omagiază victimele atacului de la Benghazi şi atentatelor din 11 septembrie

Un articol de: |

Casa Albă a adus un omagiu celor 4 americani ucişi în atentatul comis la Bengazi (Libia) în urmă cu un an, precum şi celor ucişi în atentatele din 11 septembrie.

Data de "11 septembrie este o zi de amintire, de 12 ani, atât pentru americani, cât şi în lume", a declarat Jay Carney, un purtător de cuvânt al preşedinţiei americane.

"Evenimentele de anul trecut, în care am pierdut patru americani curajoşi - (ambasadorul în Libia) Chris Stevens, Sean Smith, Glen Doherty şi Tyrone Woods - au adus mai aproape de noi realitatea dificultăţilor cu care ne confruntăm în lume", a adăugat Carney, scrie AFP.

Casa Albă a reluat angajamentul de a trage la răspundere în faţa justiţiei pe autorii atentatului de la Benghazi.

Preşedintele Barack Obama a discutat cu echipa sa în domeniul securităţii naţionale măsurile adoptate pentru marcarea a 12 ani de la atentatele de la New York şi Washington, revendicate de Al-Qaida, soldate cu aproximativ 3.000 de morţi.

 

 

Citeşte mai multe despre:   atentate 11 septembrie,   atacul de la Benghazi,   Casa Alba,   comemorari victime,   SUA,   al-qaida
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe