Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Cascada Niagara ar putea fi în curând de nerecunoscut: Autoritățile din statul New York ar putea seca râul Niagara pentru a începe lucrările de refacere a două poduri

Cascada Niagara ar putea fi în curând de nerecunoscut: Autoritățile din statul New York ar putea seca râul Niagara pentru a începe lucrările de refacere a două poduri

Un articol de: |
Foto: niagarafallslive.com Externe

Statele Unite ar putea să rămână fără una dintre principalele atracţii turistice. Adiminstraţia statului New York ia în consideraţie secarea râului Niagara pentru a începe lucrările de refacere a două poduri pietonale vechi de 115 ani, informează CNN.

Celebra cascada Niagara ar putea fi în curând de nerecunoscut. Pentru a reface cele două poduri pietonale, vechi de 115 ani, administrația parcurilor din statul New York intenționeaza să sece râul Niagara. Podurile care leagă malul de Goat Island, aflate între partea canadiana și cea americană a cascadei, sunt atât de deteriorate încât autoritățile au amenajat în 2004 pasarele provizorii. De atunci lucrările sunt mereu amânate din lipsa finanțării.

De curând, într-un raport al autorităților a fost menţionată soluția radicală de secare a râului pentru rezolvarea problemei. Raportul recomandă devierea apei care alimentează în mod normal cascada din partea americană spre brațul râului care se varsă la cascada canadiană.

Lucrările la cele două poduri, pe care trec anual circa 12 milioane de vizitatori, ar urma să dureze între cinci și noua luni.

Dacă va avea loc, aceasta nu va fi prima dată când cascada Niagara rămâne fără apă. Acest lucru s-a întâmplat şi în 1969, atunci când au fost descoperite doua cadavre și milioane de monezi.

Citeşte mai multe despre:   casacada Niagara,   secare,   refcere,   poduri
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Externe
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade