Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe "Cel mai trist urs din lume": O petiție pentru salvarea animalului a strâns peste 270.000 de semnături (VIDEO)

"Cel mai trist urs din lume": O petiție pentru salvarea animalului a strâns peste 270.000 de semnături (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: Animals Asia Externe

Mai mult de 270.000 de persoane au semnat deja o petiție inițiată de Animals Asia pentru salvarea unui urs polar dintr-un centru comercial din Guangzhou, China. Acesta este expus într-un acvariu pentru a fi admirat și fotografiat de vizitatori.

Pentru a sensibiliza publicul ONG-ul chinez a publicat numeroase imagini pe site-ul său pentru a prezenta condițiile în care este ținut animalul și igiena precară. "Nu există niciun motiv pentru care un animal să fie ținut captiv în felul ăsta" spune Dave Neale, responsabil pentru bunăstarea animalelor în cadrul Animals Asia, conform Le Figaro. "De altfel, urșii polari sunt printre cele mai dificile animale de întreținut în captivitate. Aceste animale au nevoie de spațiu destul de mare să meargă, să alerge, să se cațere sau să vâneze. Lista celor necesare este foarte mare", a atras atenția acesta.

"Cel mai trist urs polar din lume"

Citește și: Roma a revocat exilul poetului Ovidiu, la 2.000 de ani de la moartea saA fost violată și ucisă în Beirut. Familia tinerei face un anunț devastatorÎn plin scandal, Principesa Margareta s-a dat de gol în timpul înmormântării RegeluiATAC asupra românilor din Cernăuți: Tricolorul de pe fațada Centrului Cultural Român, FURAT (VIDEO)

Asociația a numit acest animal "cel mai trist din lume", după moartea  ultimul specimen de acest fel ținut în captivitate în Argentina. Animals Asia cere publicului să nu participe la astfel de "atracții": "Acest urs nu are niciun pic de pace sau de confort. De ce suferă el? Pentru câteva selfiuri? Pentru shopping?" acuză ONG-ul pe pagina de internet.

Acest urs nu este singurul animal prezent în centrul comercial chinez. Deținătorii s-au apărat în presa locală afirmând "niciun animal nu a murit", iar rezidenții acvariului au destul spațiu pentru a trăi și a se juca.

Citește și: Anchetă de amploare împotriva Ikea! VEȘTILE TRISTE nu se mai opresc! Din păcate, un ÎNDRĂGIT artist A MURIT! DURERE fără margini în familia acestuiaDupă ce informații transmise de CIA au dus la dejucarea unui atac terorist în Rusia, Putin i-a mulțumit lui Trump

 

Citeşte mai multe despre:   urs polar,   petitie,   animale chinuite,   animals asia,   China
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe