Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Celebrul Hotel Ritz din Paris se închide până în 2014. Află de ce

Celebrul Hotel Ritz din Paris se închide până în 2014. Află de ce

Un articol de: |

Hotelul Ritz, situat în Piața vendome din Paris, se închide începând cu data de 1 august. Hotelul de cinci stele, aflat în proprietatea miliardarului egiptean Mohammed Al Fayed, își închide porțile pentru renovări până în vara lui 2014, relatează Agerpres.

Unul dintre motivele renovării este reprezentat de faptul că hotelul nu a reușit să obțină marca Palace. De asemenea, Ritz a fost modernizat ultima oară în urmă cu trei decenii, iar în ultimii doi ani are concurență din partea a patru hoteluri de lux nou deschise în Paris.

Pe 31 iulie, Hotelul Ritz va primi ultimii oaspeți, la aceleași tarife, adică minimum 850 de euro camera şi 1.680 de euro pentru un apartament.

"Unii clienţi au rezervat locuri pentru ultima zi, dar hotelul nu este încă plin. Nu va fi niciun eveniment deosebit organizat cu această ocazie", se arată într-un comunicat al serviciul de presă de la Hotelul Ritz, citat de EVZ.ro.

Cei mai mulți oaspeți ai Hotelului Ritz sunt americani (27%), urmați de ruși (10%) și britanici (8%).  

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe